Termékek Menü

10 tipp, 10 nap, mínusz 10 év

Ezekkel a tippekkel éveket fiatalodhat a bőröd.

Ha ezeket a tippeket megfogadod, és életed részévé teszed, garantáltan sokkal szebb lesz a bőröd. A kulcsa csak annyi, hogy ne add fel néhány nap után, minimum 10 napig kövesd a lépéseket, ennyi idő alatt ugyanis képes leszel rutinná alakítani a szokásokat. Íme, a 10 tipp!

Vedd komolyan az alvást!

Minden nap legalább 7-8 órát aludj, és ne akármikor. Azokat az órákat mindenképp vedd bele a pihenésbe, amelyek alatt a test a leginkább pihenni tud, azaz éjfél és hajnal 4 között feltétlen legyél benne a mély alvási fázisban.

Erősítsd meg a bőröd védekező képességét!

Mindenképp érdemes a bőrödet ellenállóvá tenni a környezeti hatások ellen, hiszen rengeteg szennyeződés, baktérium leselkedik rá, ezek pedig gyulladttá, koszossá tehetik. Képezz krémekkel és vitaminokkal védőréteget.

Szerezz be egy szérumot!

Ne csak krémmel, hanem még hatékonyabb összetételű szérummal is feszesítsd a bőrödet. Elég, ha kétnaponta éjszakára óvatosan beleütögetsz a bőrödbe egy, a típusának megfelelő szérumot.

Meditálj!

A szép külső az egészséges belsővel kéz a kézben jár. Pihenj, relaxálj, meditálj, és a bőröd megköszöni majd.

Kerüljön zöld a tányérra!

Ne csak egyszerűen zöldségek, hanem zöld színű zöldségek, növének is kerüljenek az asztalodra naponta, ugyanis ezekben rengeteg olyan vitamin és ásványi anyag található, amikre szüksége van a bőrödnek.

Sétálj!

Már azzal is sokat teszel az egészségedért, ha a munkába kocsi helyett sétálva érkezel hetente néhányszor. A levegő kitisztítja a fejedet és frissíti a bőrödet is.

Mosolyogj!

Oké, a száj mellett ráncokat képezhet a mosolygás, de akkor nem, ha naponta párszor rámosolyogsz valakire, ugyanis ettől fiatalabbnak tűnsz.

Irány izzadni!

Hetente 2-3 edzés garantálja, hogy a bőröd méregteleníti magát, ráadásul endorfint, azaz boldogsághormont is termel a szervezeted.

Gondold át a melltartódat!

Nem mindegy, milyen melltartót viselsz. Amelyik túlzottan összenyomja a melleidet, ráncokat képez a bőrödön, és a dekoltázsodon ott is maradnak. Csak ritkán hordj extra push up-ot.

Krémezd a nyakadat is!

A nyakad könnyen elárulhatja a korodat. Minden nap fordíts figyelmet annak ápolására is, ne csak az arcbőrödet kényeztesd!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog