Termékek Menü

3 illat, amit érdemes bevetned a lakásodban

Szeretnéd, ha az otthonod mindig mesésen illatozna?

Minden nő vágya, hogy olyan házban élhessen, ami mindig jó illatot áraszt magából, legyen az virág, sütemény vagy bármi olyan, ami jó kedvre derít bárkit, aki belép. Ha nincs időd minden nap összedobni egy finom süteményt, aminek az illata egész nap kitart, szerezz be néhány kellemes illóolajat, füstölőt vagy potpourrit, és illatosíts velük. Eláruljuk, melyik a 3 legnépszerűbb illat.

CITROM

Azonnal frissnek érzi magát mindenki, aki citromos illatokat szagol. Frissítsd fel otthonodat könnyed, nyárias citromos illattal az év minden szakában. Legyen az illóolaj vagy potpourri, a gyümölcsös illat a meleg időszakokat idézi, és jó érzetet ad a lakásodnak.

LEVENDULA

Nagy népszerűségnek örvend a levendula is, ha illatosításról van szó. Azonnal a virágzó levendulamezők és a tavasz jut róla mindenkinek eszébe. A nyugtató hatással bíró növényt illóolaj formájában is érdemes használni, de szárítva vagy frissen magát a szép színű növényt is az asztalra teheted. Nem túl hivalkodó, de elegáns és kellemes.

VANÍLIA

Az édes illatokról a legtöbbeknek az otthon és az ünnepek jutnak eszébe. Mindegy, hogy egyébként szuper cukrász vagy-e, egy vaníliás illatról minden vendégnek a frissen sült almáspite vagy egyéb finomság jut eszébe, így otthonosnak fogja gondolni a lakásodat. Válassz egy vaníliás illóolajat, ennek hasonlít a leginkább a természetes vaníliarúdhoz az aromája.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog