Termékek Menü

4 dolog, amit a kozmetikusod szeretne, ha tudnál

A szakember szeretné, ha ezekkel tisztában lennél.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, kozmetikus, tudnivalók, fontos dolgok, bőrápolás,

A kozmetikusok igyekeznek mindenkit tippekkel ellátni, és segíteni, hogy a bőr a lehető legjobb állapotba kerüljön. De mik azok, amiket mindenképpen tudod kell, mielőtt ellátogatsz egy szépségszalonba?

Mindig légy őszinte a bőrödről!

A kozmetikus azért van, hogy segítsen neked. Így, mikor arról kérdez, hogy vannak-e káros szokásaid, vagy hogy milyennek érzed a bőröd állapotát, mindig az igazat mondd neki, hiszen csak így tud javítani a gondokon.

A legjobb bőrápoló tippek bőrgyógyászoktól

Mindig tudd, milyen termékeket használsz!

Mondd el neki, pontosan mikkel tisztítod és ápolod az arcodat, és segíteni fog kiválasztani, ezek közül melyek jók, és melyeket kéne inkább lecserélned.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, kozmetikus, tudnivalók, fontos dolgok, bőrápolás,

A kozmetikus nem ítélkezik

Sose szégyelld magad, hiszen nem ítél meg téged az alapján, hogy milyen a bőröd, hiszen nem tehetsz róla. Mindenképp mutasd meg neki az összes problémádat, és ne próbáld meg jobbnak beállítani a bőrödet, mint amilyen. Sose szégyenkezz, segítségért érkeztél!

Légyszi, ne sminkben érkezz!

Mi értelme elfedned a bőröd hibáit? Nehezebb dolga lesz a kozmetikusodnak és neked is, ha tiszta festék az arcod, mielőtt dolgozni kezd rajtad. Szigorúan smink nélkül kell érkezned.

Ezeket szeretnék a kozmetikusok, ha mindenki tudná!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog