Termékek Menü

4 dolog, amit Kate Middleton minden nap megtesz a szépsége érdekében

Katalin hercegné az első pillanatban, mikor Vilmos herceg életébe került, belopta magát mindenki szívébe.

Amellett, hogy a világ kedvenc hercegnője lett, stílusikonként is számon tartják Katalin hercegnőt. Hajára, sminkjére, és gyönyörű bőrére is sokan irigykednek, és mindenki nagyon kíváncsi, vajon hogyan éri el, hogy mindig kifogástalan a megjelenése.

Tanuld meg a sminkjét!

Katalin hercegné szemsminkje ikonikussá vált. Egy a kulcsa: satírozott, mégis tiszta szemfesték. Húzd ki barna ceruzával a szemedet felül barnával, majd barna porral fuss végig a megrajzolt vonalon. Ezután fülpiszkáló segítségével óvatosan füstösítsd el a vonalakat. Voilá, már kész is a Katalin-féle szemsmink. Egy kis pirosító segítségével tedd üdévé az arcodat.

Fényesítsd a hajadat!

Katalin frizurája attól olyan szép, hogy mindig ápolt és fényes. Először mosd meg a hajadat tisztító samponnal, majd kondicionáld balzsammal. Minden második mosáskor önts kamillateát a teljes hajhosszra, mosd ki, majd ismételten balzsamozz. Néha a balzsamot mézre is cserélheted. Ezeknek segítségével meseszép fényt kap a hajad.

Használj nude lakkot!

A tökéletes megjelenés érdekében mindig legyen ápolt a kezed és a körmeid. Az igazán hercegnős kinézet érdekében használj nude lakkot, ugyanis ez a lehető leginkább letisztult szín, amely mindenkin jól mutat, és elegáns megjelenést kölcsönöz.

Rendszeresen mosolyogj!

Míg Kim Kardashian fél a mosolygástól, mert állítólag az ráncokat okoz, Katalin épp az ellenkezőjét teszi: rendszeresen mosolyog és nevet. Ettől tűnik olyan természetesen gyönyörűnek. Kövesd te is a példáját!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog