Termékek Menü

4 dolog, amit rosszul csinálsz a fürdőszobában

Bizony, a fürdőszobában is jó néhány bakit lehet elkövetni...

Felejtsd el örökre ezt a következő néhány szokást, és máris sokat teszel vele azért, hogy minden nap tökéletes külsővel jelenhess meg. Arról már nem is beszélve, hogy a tested is megköszöni majd a változtatásokat.

Ne sminkelj rögtön fürdés után

Mivel a fürdés vagy zuhanyzás kifejezetten nagy párát csinál a helyiségben. Ha a párás fürdőben kezdesz el krémezni, sminkelni, akaratlanul is izzadni kezd az arcod, a smink buborékosan ül bele a bőrödbe, az alapozó csíkos lesz, nem tud szépen az arcodon elterülni. A szempillaspirál becsomósodik, a szemhéjtus elfolyik. Mindig szellőztess egyet, várj legalább 10 percet a meleg víz használat és a sminkelés között.

Ne szappanozz mindenhol

Mindig csak azokat a pontokat dörzsöld át szappannal, amelyeket nagyon muszáj, például a hajlatokat és a nyakadat. A többi helyet felesleges szappanozni, aboszolút elég, ha a szappanos víz, ami ráfolyik, átmossa. Ha mindent direkt szappanozol, kiszárad a bőröd, ezt jobb elkerülni.

Ne töröld papírtörlővel a kezedet

Bár egyszerűbb papírtörlővel felitatni a vizet a kezedről, mint hagyni megszáradni, vagy a szárító alatt ácsorogni vele, mégsem jó módszer, ugyanis hihetetlenül sok fát kell kivágni ahhoz, hogy minden ember minden mosás után gyorsan papírral törölközzön meg. Gondolj a környezetre!

Ne moss fogat vízszintes mozdulatokkal

Alap dolognak tűnik a jó fogmosási technika, de sokan mégis rosszul csinálják. A vízszintes mozdulatok mellé függőleges és körkörös mozdulatokat is iktass be, hiszen így tisztul meg tényleg a fog. A művelet legalább 2 percig tartson!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog