Termékek Menü

4 szépségtipp apukáktól

Bizony, az apukák is tudnak egy-két fogást szépségápolás terén.

A nők általában másra fókuszálnak, ha szépségrutinjukról van szó, mint a férfiak, de azért ez nem azt jelenti, hogy a pasik tarsolyában ne lapula egy-két trükk. Egy brit magazin szerkesztői elárulták, melyek azok a tuti tippek, amiket édesapjuktól kaptak, és beváltak.

Íme!

Szedj omega-3 kapszulát!

Ahhoz, hogy a bőröd és a hajad is mesésen szép legyen, fogyassz sok omega-3-ban gazdag halat és szedj étrendkiegészítő kapszulát. Amellett, hogy a bőrödet és a hajadat puhává és ragyogóvá teszi, a szemeidet is erősíti, márpedig ez jól jön, ha számítógép előtt ülsz órákig.

Használj argánolajat!

Bizony, egy apuka tudhatja, mire jó az argánolaj. Ahhoz, hogy gyönyörű, egészséges szemöldököd legyen, ne csak az arcbőrödet, de a szemöldöködet is kend be argánolajjal - mondta az egyik szerkesztő édesapja. Ki gondolta volna, hogy egy apukának is van tippje a szemöldökökről? Ha szeretnéd, hogy egy kicsit visszanőjön a túlszedett szemöldököd, jöhet a ricinusolaj, ha viszont ápolni szeretnéd, kenegesd argánolajjal.

Jógázz!

A jóga kívül-belül megszépít. Hiszed, vagy sem, de a bőrödnek is jót tesz, és egy-két ászana még a hajnövesztésedben is segít. Ahhoz, hogy ne legyél ráncos, relaxálnod kell és elengedni a stresszt. Ehhez az egyik legjobb módszer a jógás meditáció. Próbáld csak ki!

Értékeld a természetes szépségedet!

Az apukák gyönyörűnek látják lányaikat, és legfontosabb beauty tanácsuk, hogy fogadja el mindenki a saját szépségét. Emeld ki a legelőnyösebb vonásaidat, ne hangsúlyozd azt, ami nem annyira tetszik magadon, de legfőképpen fogadd el magad olyannak, amilyen vagy!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog