Termékek Menü

4 trükk, hogy nézz ki smink nélkül is gyönyörűen

Néha tedd le az ecseteket, és légy csodás teljesen természetesen!

 

Nem kell feltétlenül kisminkelned ahhoz, hogy meseszépen és frissen nézz ki. Ráadásul a természetesség most kifejezetten divatos, így próbáld ki a következő néhány trükköt, és nézd csak meg, milyen gyönyörű vagy!

Hangsúlyozd a szemöldököd

A szemöldököd nagyon szép keretet tud adni az arcodnak, akkor is, ha semennyi festéket nem teszel rá. A kulcsa csupán annyi, hogy mindig legyen ízlésesen szedve, és reggelente fésüld át. Állítsd egyirányba a szálakat, és kenegesd át A-vitamin- vagy ricinus olajjal. Ettől fényes és dús lesz a szemöldököd, csupán formázgatnod kell néha.

Tedd középpontba a szemeidet

Smink nélkül is könnyen kiemelheted a szemeidet, és naggyá varázsolhatod őket, ha begöndöríted a szempilláidat előmelegített göndörítővel. A még remekebb hatás érdekében esetleg átlátszó zselét is tehetsz rá.

Legyen fehér a fogad!

Mosolyogj egész nap, ettől garantáltan gyönyörű leszel. Mit tehetsz még, hogy szép legyen a mosolyod? Hát persze, hogy a fehér fogsor ennek a kulcsa. Dörzsöld át hetente kétszer szódabikarbónával a fogaidat, és igyekezz minél kevesebb fekete teát fogyasztani, a dohányzással pedig teljesen hagyj fel!

Találd meg a színedet!

Az arcodat úgy tudod a legjobban kihangsúlyozni, ha olyan színeket viselsz, amik igazán jól állnak neked. Derítsd ki, melyik színektől lesz élettel teli az arcod, és melyek azok, amik kevésbé előnyösek. Ezeket hanyagold, az előbbieket pedig viseld rendszeresen!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog