Termékek Menü

5 anti aging tipp, amiről még nem hallottál

Ezeket megéri mindenkinek kipróbálni.

Mindenkinek szüksége van egy kis feltöltődésre. Kényeztesd a testedet a legjobb öregedés elleni tippekkel!

ARANYAT A HAJRA

A kor előrehaladtával a haj vékonyodni kezd. Ez ellen a legjobb módszer, ha olyan kezelésre mész a fordászodhoz, amelyben a használt anyagok aranykivonatot tartalmaznak. Segít meggátolni a haj elvékonyodását, és sűrűbbnek tűnik tőle már egyetlen kezelés után is.

SZEREZZ BE EGY JÓ NAPSZEMÜVEGET

Igazi felüdülés a szemeidnek, ha nem kell szabadtéren hunyorognod. Fektess be egy jó napszemüvegbe, és hidd el, láthatóan kevesebb ráncod lesz, mint azoknak, akik nem tesznek így, és kénytelenek hunyorogni.

NE EGYÉL CUKROT

Ha szeretnéd, hogy a tested tényleg alaposan feltöltődjön, azonnal hagyd abba a cukrok fogyasztását. Nagyszerűen kitisztul 1-2 hónap alatt a sok káros anyag a testedből, és a bőröd azonnal megtisztul, megszépül.

HASZNÁLJ RETINOLT

Amerikában igazi csodafegyverként emlegetik a retinolt. Nagyon hasznos a ráncok ellen. Bár a retinoidok nagyrészét bőrgyógyász írhatja csak fel, egyes krémekben megtalálhatóak. Keress olyat, amelynek összetevői között retinol található, vagy konzultálj bőrgyógyásszal. Megéri!

FÉNYVÉDŐT A KÉZRE IS

Ugye nem szeretnél ráncos, nénis kezeket? Akkor minden nap ápold fényvédővel, épp ahogy az arcodat is. Nagyon örülni fogsz az ötvenes-hatvanas éveidben a ránctalan, feszes kézbőrnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog