Termékek Menü

5 beauty termék, amit a hűtőben is tárolhatnál

A saláta és a tojás mellett még egy csomó hasznos dolog elfér...

Egyes szépségápolási termékek kifejezetten szeretik a hideget. Eláruljuk, miket érdemes a hűtődbe pakolni a fürdőrszoba helyett.

Körömlakk

A lakkjaid nem igazán kedvelik a meleg hőmérsékletet, és a polcon állást, ugyanis könnyen becsomósodnak. Ahhoz, hogy a pigmentek szépen egyben maradjanak, tartósak legyenek a színek, és szépen kenődjön, a lakkokat érdemes a hűtőben tartani.

Arcpakolások

A házi és az előre elkészített maszkok is jól érzik magukat a konyha leghidegebb pontján. Hatékonyság is nagyobb lesz, emellett tovább is elállnak, és több ideig használhatod őket.

Szemkörnyékápoló

A szemránckrémeket minden esetben a hálószoba vagy a fürdőszoba polca helyett inkább a hűtőben tárold, hiába nehezebb hozzáférni. Sokkal tovább használható, ráadásul hatásfokát kétszerezi, ha hidegben vannak egész nap.

Parfüm

Ha sosem éri napfény a parfümödet, tovább lesz érezhető az illata, és tovább őrzi meg minőségét. Ez úgy még tovább fokozható, ha hidegben tartod az üveget.

C-vitamin

Minden olyan krémedet, amiben C-vitamin van, tedd a hűtőbe, hiszen ez a vitamin úgy tudja a legjobban kifejteni a hatását, ha hidegben tartod.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog