Termékek Menü

5 dolog, amit mindig érdemes a táskádban tartani

Egy női táska mindig a leghasznosabb dolgokat rejti.

Ha a következő néhány dolog mindig nálad van, semmi gond nem érhet, akárhol is kötsz ki. Érdemes összepakolnod egy neszeszert, amelyben mindig nálad vannak a gyakran megmentőül szolgáló szépség eszközök.

ARCTISZTÍTÓ KENDŐ

Ha munka után szeretnél beugrani edzeni, esetleg szaunázni egyet, nagyon hasznos, ha nálad van valami, amivel azonnal le tudod mosni a sminkedet. Ha a szemed alatt vagy a szemhéjadon keletkezett 1-2 folt a szemsminked miatt, ezeket is villámgyorsan eltűntheted.

DEZODOR

Nem kerülsz soha kínos helyzetbe illat terén, ha mindig van nálad egy dezodor, amellyel bármikor felfrissítheted magadat nap közben. Érdemes illatmenteset, natúrt választanod, így a parfümöd jobban tud érvényesülni rajtad.

EGY FEKETE SZEMCERUZA

Gyors koktélparti a kollégákkal munka után? Esetleg egy dögös pasi elhívott randizni? Gyorsan készítsd magadnak pillanatok alatt egy alkalmi sminket. Jó, ha mindig van nálad ehhez egy fekete szemceruza, amit ujjaiddal el is dörzsölhetsz, hogy füstösítsd.

KÉZFERTŐTLENÍTŐ

Gyakran előfordul, hogy a nyilvános mosdókban kifogy a folyékony szappan. Ilyenkor nagy segítség tud lenni egy antibakteriális kézgél, ami megöli a bacikat.

HIDRATÁLÓ KRÉM

A fűtés, a légkondi vagy a száraz levegő bármikor percek alatt képes kiszárítani az arcbőrödet. Ha van egy hidratáló a táskádban, a nap bármelyik szakában felfrissítheted az arcodat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog