Termékek Menü

15 meglepő dolog, ami rettentően árt a bőrödnek!

Mind bűnösek vagyunk ezekben a szokásokban.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, feszesítés, feszes bőr,

Van néhány dolog, amellyel rengeteget árthatsz a bőrödnek, pedig nem is számítanál rá. Eláruljuk, miket kellene kerülnöd, ha nem akarsz húzódó, feszülő, száraz és fájdalmas bőrt. Jól figyelj!

1. Sminkben alvás. Sose aludj sminkben, ugyanis ezzel nem csak fakóvá, de fájdalmasan húzódóvá és ráncossá teszed a bőrödet.

2. Tejivás. Igyekezz kerülni a tejtermékek gyakori fogyasztását, hiszen a tehéntej termékektől olajos, pattanásos lehet az egész arcod.

3. Étkezések kihagyása. Ha előfordul, hogy nem reggelizel vagy ebédelsz, gyorsabban öregedhet a bőröd. Étkezz naponta minimum háromszor.

A legkárosabb fürdési szokások

4. Túl hosszú és túl forró zuhanyzás. A nagyon meleg víz felborítja a bőr olajegyensúlyát, ezért gyorsan kiszáradhat és kifejezetten fájdalmas lehet.

5. Túl sok termék tesztelése. Ne használj sok fajta arcápolót, lemosót, ez nagyon irritálhatja a bőrödet.

6. Nem iszol elég vizet. A kevés ivás nagyon száraz bőrhöz vezet.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, feszesítés, feszes bőr,

7. Nem elég tiszta a telefonod. Töröld le naponta, ugyanis rengeteg baktérium kerülhet róla az arcodra.

8. Hajlakk az arcodon. Mindig védd meg az arcodat a hajápoló szerektől, ugyanis ezek kifejezetten irritálóak lehetnek a bőröd számára.

9. Koszos szemüveg viselése. A napszemüveged, szemüveged legyen mindig jó alaposan letisztítva, hiszen rengeteg kosz kerülhet az arcodra, ha nem tartod nagyon tisztán a szemövegedet.

10. Jojó effekt. Ha a diétád nem kiegyensúlyozott, a bőröd is az. Nagyon sokat ártasz a bőrödnek, ha állandóan váltakozik a súlyod fel-le.

5 bőrápolási szokás, ami többet árt, mint használ

11. Nem alszol eleget. Fakó, sápadt, ráncos, meggyötört, vízhiányos lesz a bőröd, ha hetente többször is kevesebbet alszol, mint 8 óra.

12. Túl sok só fogyasztása. Száraz és szürkés lehet a bőr, ha nagyon sok sót fogyasztasz, hiszen elvonja a bőrödtől a vizet.

13. Hunyorgás. Mindig igyekezz a szemedet megvédeni a hunyorgástól, hiszen ez a szokás a szem környéki ráncok melegágya.

14. Koszos ágynemű. Cseréld hetente és rendszeresen tisztítsd az ágyneműhuzatodat. Tudod, mennyi szennyeződés juthat a bőrödre onnan?

15. Túl sok cukor. A cukor rettentően öregít, és nedvességet von el a bőrödtől. Redukáld a mennyiségét feltétlenül. szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, feszesítés, feszes bőr,

Tartalomhoz tartozó címkék: blog