Termékek Menü

5 manikűr, amit bátran viselhetsz az irodában is!

Bár a csilli-villi körmök az ünnepek alatt szinte kötelezőek, az irodában sajnos nem minden fajta manikűr megengedett.

Jól kell tudni választani színt, formát és mintát a helyszínekhez és alkalmakhoz. Míg egy piros lakk csodásan mutat hétvégén vagy egy vacsihoz, a munkahelyeden nem feltétlenül értékelik. Íme, néhány olyan manikűr, amelyek bármikor megállják a helyüket az irodában!

Nude és pasztell színek kombinációja

A rózsaszín pasztell árnyalatai és a nude minden árnyalata olyan elegáns, és annyira szépen mutat, hogy bátran használhatod bármikor, bármilyen alkalomra. Ezek mellé egy-egy körmön arany vagy ezüst lakk is elfér, kifejezetten feldobják az összhatást.

Baby boomer

A klasszikus francia lakkozás egy kissé megbolondítva a baby boomer, azaz a színátmenetes rózsaszín-fehér köröm. Különleges és visszafogott, jól néz ki rövid és kicsit hosszabb körmökön is.

Fehér egy kis extrával

A sima fehér körmök eleganciát, fiatalságot és kifinomultságot sugároznak. Próbáld ki a teljesen fehérre festett, rövid körmöket, az alakja csak rajtad áll, hogy milyen legyen. Minden kezeden egy ujjat válassz ki, amelynek körmére egy apró, igazán minimalista kis dísz kerül, például egy arany csík vagy egy darab kő.

A szürke öt árnyalata

Ha nem is fér a kezedre ötven árnyalat, de öt tutira. Fesd a kisujjadtól a nagyujjadig haladva egyre sötétebb árnyalatú szürkére a körmeidet, nagyon jól fog kinézni, és amellett, hogy visszafogott, különleges is.

Klasszikus francia

Ha egészen észrevehetetlen, mégis ápolt körmöket szeretnél, maradj a lekerekített kocka alakú francia manikűrnél. Ezzel nem lehet tévedni, szuper visszafogott és nőies.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog