Termékek Menü

5 okos szépségtipp, ami segít, hogy minden nap gyönyörű legyél

Furcsán hangozhatnak elsőre, de nagyon hatásosak.

Néhány kicsit bizarrul hangzó szépségtrükköt érdemes bevezetned a napi rutinodba, ugyanis sokszor ezek azok, amik a legjobban beválnak. Elárulunk néhány ilyet. Próbáld ki őket!

1. Oldj fel 1 aszpirint A-vitamin olajban és egy kevés sóval gazdagított vízben. Ebbe mártsd bele a körmeidet, és hagyd rajta a keveréket 10 percig, majd töröld le. Egészségesek és szép színűek lesznek tőle a körmök.

2. Ha érzed, hogy ki fog jönni egy pattanásod, esetleg már ki is alakult, fagyassz le egy vizes vattát, majd nyomd rá a területre óvatosan pár percre. Meglátod, hamar elmúlik a gond.

3. Lakkozáshoz kenj vazelint a körmök melletti bőrre, így ha véletlen tovább húzod a lakkot, könnyebben el tudod távolítani a bőrödről.

4. Használj kukoricakeményítőt szárazsamponként. Csak szórd bele a hajadba, dörzsöld meg, és fésüld ki. Gyorsan felszívja a felesleges olajokat és felfrissít.

5. Fújj hajlakkot egy régi szempillaspirál fejre, és azzal szelidítsd meg, formázd meg a szemöldöködet.

6. Ha új cipőt fogsz felvenni, és félsz, hogy feltöri a lábadat, kend be a kényes pontokat dezodorral, így megelőzöd a vízhólyagokat.

7. Tegyél a hajadra egy kevés arckrémet lefekvés előtt, de vigyázz, csak a végekre, esetleg a hajhosszra kerüljön belőle, a tövekre ne. Ettől szép, fényes lesz a hajad reggelre, épp, mintha egy szalonból jöttél volna.

8. Melegítsd fel hajszárítóval a szempillagöndörítődet használat előtt, ettől tartósabb lesz a pillák göndörsége.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog