Termékek Menü

5 tipp, mire használhatod még a kézkrémet

Azt hitted, a kézkrém csak egyetlen testrész ápolására szolgál?

Bár való igaz, hogy nem szabad az arcodat kenegetni kézkrémmel vagy testápolóval, egészen más hasznát veheted a kezeidet hidratáló krémeknek. 5 dologra biztosan kiváló a kézkrém, figyelj csak!

1. SZELIDÍTSD MEG VELE A BABAHAJAKAT!

A homlokodon lévő idegesítő kis babahajak szálldogálása ellen tökéletes megoldás, ha a kezeidben összedörzsölsz egy kis kézkrémet, majd a töveiket meglapogatod vele. Soha többé nem bosszantanak a babahajak!

2. ÉLÉNKÍTSD FEL A GÖNDÖR HAJADAT!

Ha göndör hajú vagy, vagy daueroltatsz, egy kis maradék kézkrémmel életet lehelhesz a lelapuló vagy kiegyenesedni próbáló göndör tincsekbe. Masszírozz a végeikbe egy nagyon kevés krémet, majd csavard a fürtöket az ujjadra, és már meg is vagy.

3. A KÖRÖMÁGYBŐR LEGJOBB BARÁTJA IS LEHET

Oké, hogy a kezed minden részét bekened alaposan, de éjszakára kenj pakolásként krémet a körömágybőrödre, hogy jól megpuhuljon.

4. STATIKUS A RUHÁD?

Ha elektromosságot gerjeszt a ruhád, és folyton kis áramcsapásokat érzel, ahányszor hosszányúlsz, kend be a kezedet krémmel, majd egyszer simíts végig a ruhán. A problémának máris vége!

5. BOROTVÁLKOZÁS UTÁNRA TÖKÉLETES

Ha száraz a bőröd és viszketsz borotválkozás után, kend be a kényes területeket jó sok kézkrémmel, és hagyd beszívódni. Imádni fogod utána az érzést!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog