Termékek Menü

6 dolog, amit csak nők érthetnek meg

Van néhány dolog, amivel biztosan az összes nő egyetért.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, hajápolás, hajhullás, hajhullás ellen, kopaszodás, narancsbőr, stria, feszesítés, feszes bőr,
 

Tegye fel a kezét, aki legalább egy jelenséggel találkozott a lentebb felsoroltak közül. Vigyázat, nincs olyan nő, aki ne bólogatna lelkesen ezeket olvasva...

1. A "tökéletes cipő"

Megtalálod, teljesen rákattansz, életed legszebb cipőjének gondolod, majd két óra múlva véres sarokkal szitkozódsz, mert úgy feltörte a lábadat, hogy egy hétig csak papucsban vagy képes járni.

5 mindennapi dolog, amit rosszul csinálsz

2. Szexin feltolod a napszemüveget a fejedre...

...majd a következő lépés egy óriási sikoly, hiszen az összes hajadat szálanként csípi be. Aucs!

3. Fényes rúzs + szél = katasztrófa

A vadi új fényes rúzsodat vagy szájfényedet akarod megsétáltatni a városban, mikor jön egy jó nagy szél, és az összes hajadat belefújja, majd jól bele is ragad. Borzalom.

4. Randi előtt pattanások

Ki ne élte volna már át azt a szörnyű helyzetet, mikor a randi előtt egy hatalmas pattanás keletkezik az arcára. Ilyenkor jön a korrektoros, alapozós maszatolás, amitől a helyzet, ha lehet, még rosszabbá fokozódik.

4 dolog, amit Kate Middleton minden nap megtesz a szépsége érdekében

5. Az összetört alapozó

Minden nő átélte már azt a szörnyőséget, mikor látnia kell a földre zuhanni méregdrága alapozóját, aminek az üvege aztán szépen apró darabokra törik, és menthetetlen lesz a tartalma.

6. A nap legfelszabadítóbb pillanata

A melltartó levétel! Egyértelműen megszavazva, minden nő imádja ezt a csodás pár másodpercet.

7 dolog, amit a gyönyörű és egészséges hajú nők minden nap megtesznek

Tartalomhoz tartozó címkék: blog