Termékek Menü

6 roppant egyszerű trükk a fehérebb fogakért

Szeretnél gyönyörű mosolyt?

A fogak nagyon meg tudják határozni az egész kinézetünket. Egy szép, ápolt, fehér mosollyal könnyen levehetsz a lábáról bárkit. A jó hír az, hogy nem is olyan nehéz ilyet varázsolni magadnak.

1. Használj bronzosítót!

Optikailag sokkal fehérebbnek tűnnek a fogaid, ha bronzosítót viszel fel az arcodra. Feltétlenül kerüljön belőle az állkapocs csontodra is, de csak halványan.

2. Használj kékes árnyalatú rúzst!

A hideg, kékes tónusú piros és rózsaszín rúzsok optikailag rengeteget javítanak a fogaid színén. A hűvös árnyalatú színektől a fogaid vakítóan fehéren ragyognak. Próbáld ki!

3. Ezeket edd:

A hűtőd tartalma is sokat tud dobni a fogaid szépségén. Fogyassz minél több zellert, almát, répát, és minél kevesebb teát, kávét. Ha teázol vagy kávézol, utána rágcsálj el egy szelet almát, ez szépen letisztítja a lerakódásokat a fogaidról.

4. Öblögess ecettel

Ha naponta ecettel öblíted át a fogaidat, eltávolítod az elszíneződéseket, és szép fehér lesz a fogad. Egy evőkanál ecethez két evőkanál vizet keverj, és egy percig öblögess. A legjobb erre a célra az almaecet, de az étkezési ecet is beválik.

5. Igyál szívószállal kávét

Bizony, minél kevesebb felülettel érintkezik a kávéd, annál kevesebbet színez el. Ha teheted, szívószállal idd meg.

6. Válaszd a fehér bort

Bár a vörös is nagyon finom, sokkal durvábban színez. A vacsorádhoz ritkán igyál vörös bort, válaszd inkább a fehéret, a fogaid érdekében.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog