Termékek Menü

7 dolog, amit minden nőnek meg kellene tennie a bőréért

Könnyen betartható tippek.

Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, biztosan sok jót teszel a bőröddel.

Duplázd meg a zöldség- és gyümölcsmennyiséget!

Próbálj meg kétszer annyi friss gyümölcsöt és zöldséget enni, mint korábban. A rostok és vitaminok hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőröd is ragyogó és egészséges legyen. A ráncok is elkerülik azokat, akik megfelelő mennyiségű vitamindús ételt esznek.

Moss arcot kétszer!

Se nem többször, se nem kevesebbszer. Minden nap reggel és este is mosd meg arclemosóval és tonikkal az arcodat, hiszen ettől friss és tiszta lesz.

Használj fényvédőt!

Évszaktól és időjárástól függetlenül minden reggel kend be az arcodat és a kezeidet fényvédő krémmel, hogy megóvd magad a káros UV-sugaraktól.

Ne idegeskedj!

Iktasd ki a stresszt, jógázz, meditálj, és így kevesebb az esélyed arra, hogy elkezdesz korán ráncosodni.

Mindig krémezd a dekoltázsodat is!

Az arcodon és nyakadon kívül még egy részét nagyon fontos ápolnod a testednek: a dekoltázsodat. Itt könnyen gyűrődik, ráncosodik a bőr, így célszerű gyakran bekenni hidratálóval és ráncok elleni krémekkel.

Aludj oldalt vagy háton fekve!

Igyekezz nem a hasadon aludni. Ne hagyd, hogy az arcod összegyűrődjön a párnádon, ugyanis ez a szokás képes egészen mély ráncokat is okozni.

Rendszeresen járj bőrgyógyászhoz!

Csekkoltasd le az anyajegyeidet legalább félévente a bőrgyógyászoddal. Fontos, hogy megtudd, minden rendben van-e velük. Ez a minimum, amit megtehetsz a bőrödért.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog