Termékek Menü
0

8 megdöbbentő dolog, amire még a szappan használható

Nem csak a bőröddel tesz csodákat a jó minőségű szappan, de sok más felhasználási módja van még.

 

A FÜRDÉS LEHET JÁTÉK A GYEREKEKKEL

Engedd a gyerekeknek, hogy szappanból kis szobrokat faragjanak fürdés közben. A már elég vizes szappant fapálcikával vagy műagyag késsel formázgathatják kedvükre.

ILLATOSÍTSD A SZEKRÉNYT!

A ruháidnak nagyon kellemes illata lesz, ha a szekrényben egy kis textil zacskóban tartasz néhány finom illatú szappant. Csempéssz be egyet a ruhás polcra és egyet az ágynemű huzatok közé.

VARRÁSI SEGÉDLETKÉNT IS HASZNÁLHATÓ

Nem tudod, hol kell felhajtani a nadrágot? Jelöld meg szappannal. Sötétebb anyagokon kiválóan lehet vele egy kis csíkot húzni, hogy be tudd jelölni, hol kell pontosan varrni.

A SZEMÜVEGEKNEK IS JÓT TESZ

Gyakran bepárásodik a szemüveged? Dörzsöld át a lencse mindkét oldalát szappannal, majd egy tiszta ronggyal töröld át. Megszűnik az állandó párásodás!

A PARKETTA HANGJAI ELLEN IS BEVÁLIK

Recseg a régi parkettád? Szappanozd be azokat a részeket, ahonnan a hang jön, és már csodálkozhatsz is: megszűnt a probléma!

ROVARCSÍPÉS ELLEN IS JÖHET A SZAPPAN

Ha szörnyen viszket a szúnyogcsípésed, egész egyszerűen fogj egy szappant és dörzsöld be vele. Hamar enyhíti a viszketést.

NEM CSÚSZIK A ZIPZÁR?

A megoldás egyszerű: szappanozd be a fogait, ez majd síkosítja az anyagot, és könnyebben elindul a fogakon a zipzár feje.

A CIPŐ IS ILLATOSÍTHATÓ

A nem túl friss illatú cipők belsejébe tegyél éjszakára egy szappant, minél közelebb az orrához. Reggelre eltűnteti a rossz szagokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Kiszállítás 6990Ft fölött
/* */