Termékek Menü

100% garancia

Mit jelent a 100% garancia?

Azt hogy a termékeink jók, és hogy mi maximálisan hiszünk bennük.

Azonban tudjuk azt is, hogy nem vagyunk egyformák. Ezért, ha valami miatt ön mégsem volna elégedett a tőlünk rendelt termékekkel, akkor nyugodtan visszaküldheti hozzánk, és mi visszaadjuk önnek a teljes vételárát.

 

Hogyan érvényesíthetem a 100%-os garancia igényemet?

Ha nem elégedett a Zelka szappanmanufaktúrából rendelt termékekkel, akkor a vásárlástól számított 1 hónapon belül küldje vissza hozzánk a megmaradt készítményeket (legalább a termékek egyharmadát), és mi megtérítjük önnek a vételárat.

 

Milyen feltételei vannak a 100%-os garanciának?

A garancia érvényesítésének feltétele, hogy a vásárlástól számított 30 napon belül jelezzék a garancia-érvényesítési szándékot, és, hogy a terméknek legalább egyharmada meglegyen.

 

Fontos! A garancia csak a megvásárolt termékek árára vonatkozik, a postaköltséget sajnos ebben az esetben sem tudjuk önnek megtéríteni.

A 100% pénz-visszafizetési garanciát csak azokra a termékekre biztosítjuk, amelyeket weboldalunkon keresztül közvetlenül a Zelka Szappanmanufaktúrától vásárolt. Amennyiben viszonteladón keresztül vásárolta meg a terméket, a garanciát sajnos nem tudjuk biztosítani.