Termékek Menü

A mindig jó illatú nők 8 titka

Te is biztosan ismersz olyan nőt, akinek mindig nagyon jó az illata napszaktól függetlenül. Te is lehetsz ilyen!

Eláruljuk, mi a titka azoknak, akik éjjel-nappal olyan illatosak tudnak lenni, mintha most léptek volna ki egy virágos rétről.

Válassz hosszan tartó illatokat

Ha illatról van szó, nem érdemes spórolni a minőségen. Válassz jó minőségű parfümöt, olyan illatjegyekkel, amiket szeretsz, és sokáig el tudod magadon viselni.

Ezek maradnak meg sokáig

Míg a citrusos illatok viszonylag gyorsan elpárolognak, a fűszeres és fás fajták, például a szantál sokáig megmaradnak.

Rétegezés

Lehetőleg olyan alapjegyeket válassz a szapanodnak, tusfürdődnek, testápolódnak, amik egy kicsit visszaköszönnek a parfümödben is, így rétegezve érződnek rajtad az illatok.

Ide érdemes fújni

A jó illatú csajok általában tudják, melyek azok a pontok, ahol sokáig megmarad az illat. A térdhajlat, a fül mögötti rész, a mellkas pont ilyenek, ugyanis a testhőmérséklet ezeken a legmagasabb, és itt marad meg legtovább a parfüm.

Tilos a dörzsölés

Ha magadra fújod, majd eldörzsölöd az illatot, hamarabb fog elpárologni, azaz ártasz vele az illatmolekuláknak. Fújd magadra, és hagyd úgy.

Ekkor kellene befújnod magadat

Az időzítés a parfümözéskor is fontos. A legjobb, ha fürdés után fújod be magad, mikor a bőröd még puha és párás.

Hidratálj!

Ahhoz, hogy igazán hosszan érződjön az illatod, fontos, hogy hidratálva legyen a bőröd, ugyanis a száraz bőr ledobja magáról a parfümöt.

Tárolás

Nem mindegy, hol tárolod a parfümös üvegedet. Soha ne legyen nedves közegben, mindig száraz, árnyékos helyen tarts az üveget, így tovább megőrzi minőségét.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog