Termékek Menü

A szép, tiszta és egészséges bőr 6 aranyszabálya

Egyszerű tippek, látványos hatás.

Néhány tanácsot mindenkinek meg kellene fogadnia, hogy végre olyan lehessen a bőre, amilyenre mindig is vágyott. Íme, a csodás bőr aranyszabályai. 

ÉTKEZZ TISZTÁN!

Nem csak az alakodnak, a bőrödnek is nagyon fontos, hogy kerüld a túl zsíros, szénhidrátban és sóban gazdag ételeket, illetve fogyassz minél rostosabb zöldségeket, gyümölcsöket.

FOGYASSZ CINKET! 

A tiszta és egészséges bőr érdekében szedj cink kapszulát. Ha cinkes krémet használsz a pattanásokra, gyorsabban elmúlnak, ha pedig cinket fogyasztasz, meg is előzöd ezek kialakulását.

JUSS D-VITAMINHOZ!

Nyáron alapos fényvédő használat után a napon sok D-vitamin jut a bőrödbe, de télen kapszula formájában pótolhatod. A bőröd így védekezőbb lesz a fertőzésekkel szemben.

IGYÁL ZÖLD TEÁT!

Rengeteg antioxidáns található a finom italban, amit akár arclemosóként is alkalmazhatsz heti egyszer. Az antioxidánsok segítenek a ráncok kialakulásának megőrzésében.

MINÉL GYAKRABBAN CSERÉLJ PÁRNAHUZATOT!

A párnahuzat egész éjjel az arcodhoz ér, és akaratlanul is sok szennyeződés kerül rá, amelyek aztán az arcodra vándorolnak át alvás közben. Ha teheted, 5-6 naponta cseréld le a huzatot, és lehetőleg száz százalékos pamut, selyem vagy szatén anyagból készültet válassz.

TISZTÍTSD LE A TELEFONOD KIJELZŐJÉT!

Telefonálás közben az arcodhoz ér a kezeddel összefogdosott kijelző. Tudod, hány baci él az ujjaidon? Jobb, ha ezek nem kerülnek az arcodra. Naponta többször is töröld át a kijelződet kifejezetten erre kifejlesztett kendővel.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog