Termékek Menü

Az 5 legjobb téli illat, amit egész évben imádunk

Neked is eszedbe jut néhány kellemes illat a télről?

Ha már mostanában szeretnéd a lakást vagy magadat ünnepi illatokba öltöztetni, van néhány tippünk, hogy melyeket válaszd, hiszen ezek a tél legnagyobb favoritjai. Megállják a helyüket parfümben, lakás illatosítóban vagy illatgyertyában is.

FAHÉJ

Neked is biztosan elsők között ugrik be ez a keleties illat. Míg nyáron a gyümölcsös, virágos parfümök a legjobbak, télre nyugodtan válassz egy testesebb, fűszeresebbet. A fahéjat tartalmazó illatokkal biztosan nagy sikered lesz, ahogy akkor is, ha a lakásban is használsz fahéjas illatgyertyákat.

VANÍLIA

Szerezz be egy finom vaníliás lakás illatosítót, hiszen ez a karácsonyi időszak egyik legtipikusabb és legszívmelengetőbb illata. Azonnal a finom sütik jutnak eszedbe, amikor belépsz a lakásodba, még azokon a rohanós napokon is, amikor véletlenül sincs időd a sütögetésre.

GYÖMBÉR

Sütibe, illatosítóba, parfümbe, testápolóba, gyakorlatilag mindenbe mehet a gyömbér, ami illatozik. Készíts házi potpourrit gyömbér felhasználásával, vagy keverj a natúr testápolódba egy kis gyömbér reszeléket.

MENTA

Az amerikaiak a karácsonyi időszakban gyakran szopogatnak mentolos cukrokat, nyalókákat. Bár Európában még annyira nem gyakori ilyenkor a mentolos édesség sütése vagy illat használata, járj egy lépéssel előrébb, és használj egy kevés borsmentát a házi illatosítók gyártásába, vagy szerezz be tipikus amerikai mentolos piros-fehér csíkos nyalókákat a vendégeknek.

SZANTÁLFA

Erőteljes és igazán télies illata van a szantálfának. Választhatod a parfümöd egyik alapjegyeként, nőies és elegáns lesz az eredmény, vagy otthonra illóolaj formájában szerezd be, és élvezd a fűszeres illatot.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog