Termékek Menü

A tökéletes éjszakai bőrápoló rutin

Töltődjön fel a bőröd, amíg alszol!

Aludni mindenki szeret. Ahhoz, hogy ne csak élvezetes, hanem hasznos is legyen az éjszaka a bőröd számára is, fontos, hogy egy jó arcápolási rutint kövess. Amíg alszunk, a bőrünk megfiatalítja magát. Az oxigén áramlás megnő a bőrben, ezért amikor felébredsz, nagyon jól nézel ki. De persze csak akkor, ha úgy mostad le és kented be az arcodat este, ahogy azt kell. Mielőtt elmész aludni, az összes sminkedet mosd le, ne hagyd, hogy akár csak egy egészen kicsi esély is legyen arra, hogy eltömődjenek a pórusaid.

Először olajos lemosóval távolítsd el a festéket magadról! Majd víz bázisúval mosd le a szennyeződéseket és az olajos lemosó maradványait. Ezután öblítsd le vízzel az arcodat! Töröld át tonizálós vattával is, majd apró szemű bőrradírral is menj át egyszer az arcodon! A szép és sima bőr titka, hogy az elhalt bőrt mindig távolítsd el! Az elhalt kis sejtek el tudják tömíteni a pórusokat.

A radírozást hetente maximum háromszor ismételd, ha száraz a bőröd, elég kétszer. Ezután jöhet az éjszakai krém, amit a bőrtípusodnak megfelelően válassz ki! Jó alaposan masszírozd bele az arcodba, és hagyd beszívódni. A bőrápolód mindig hidratáló legyen, attól függetlenül, hogy száraz vagy zsíros az alaptípusod. Ezután jöhet a kötelező szemránckrém, ütögető mozdulatokkal vidd fel a szemed teljes környékére! Sose gyötörd a szemed környékén a bőrt! Hetente egyszer tegyél fel egy éjszakai pakolást is! Ez kókusz olajból és argán olajból tudod otthon elkészíteni. Bár egy kissé zsíros a textúrája, mégis könnyed lesz másnap tőle a bőröd érzése.
Tartalomhoz tartozó címkék: blog