Termékek Menü

Ezt árulja el a személyiségedről a kedvenc alvópózod

Egyszerű és nagyszerű.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, alvó póz, mit árul el a személyiségedről, alvás,

A feladat könnyű: csupán el kell árulnod, melyik pózban szeretsz a legjobban aludni, és mi megmondjuk, ez alapján mire következtethetsz a személyiségedről. Íme!

Oldalt fekvés, felhúzott lábakkal

Ha így szeretsz feküdni, nyugodt és megbízható vagy. Könnyen meg tudnak téged sérteni mások, a jövőtől pedig sosem félsz. Még a leghidegebb téli reggeleken is képes vagy mosolyogni.

Ezt árulják el rólad a füleid

Magzatpóz

Ha összegubózva alszol, szereted, ha megvédenek, egyetértenek veled és együttérzőek veled az emberek. Utálod a problémákat, és néha félsz velük szembenézni. Könnyen tanulsz új dolgokat, szereted a kreatív kihívásokat.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, alvó póz, mit árul el a személyiségedről, alvás,

Hason fekvés

Ha a hasadon fekve érzed magad a legkényelmesebben, igazi vezető vagy. Impulzív vagy, szereted a kezedben tartani az irányítást a munkádban és a magánéletedben is. Szereted előre eltervezni a dolgokat, nem annyira örülsz a váratlan fordulatoknak.

Hol van pattanás az arcodon? Erre az egészségügyi problémára utal!

Háton fekvés

Ha teljesen kinyúlva, a hátadon szeretsz elhelyezkedni éjszaka, imádod a rendet, és szeretsz kitűzni magad elé nagy célokat. Néha szigorú vagy, és mindig következetes, pedáns.

Egyik láb felhúzva

Ha hason vagy háton alszol, de az egyik lábadat szereted felhúzni a tested mellé, imádod a kalandokat, és keresed a váratlan helyzeteket. A hangulatod gyorsan képes változni, nehezedre esik öntéseket hoznod. Szereted a nyugalmat is, főleg a munkádban.

2 rejtett ok, amiért aknéd lehet

Tartalomhoz tartozó címkék: blog