Termékek Menü

Az egyetlen alvás közbeni hiba, ami kifejezetten öregít

Ugye nem akarsz ráncokat?

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, arcmosás, natúr szappan,

Ha ezt az egy dolgot elfelejted alvás előtt, akkor sajnos nem lesz szépítő hatása az ágyban töltött 8 órának. Pedig ha jól alszol, reggelre szebb bőrrel és arccal ébredhetsz. Tudod, mi ez az egy kötelező szokás, amit nem szabad egy este sem elfelejtened?

Hát persze, hogy az arcmosás! Muszáj a bőrödet megszabadítanod a napközben rákerült szennyeződésektől. Az utcán és a lakásban is baktériumok milliárdai veszélyeztetik a bőrödet, ráadásul a kosz beleül a pórusaidba, és nagyon nehéz onnan eltávolítani.

Így mosnak arcot a legszebb bőrű sztárok

Mikor éjjel pihensz, a bőröd regenerálódik. Az elhalt bőr újra cserélődik, ettől marad fiatalos és szép az arcod. Ha nem mosod meg, ez a folyamat nem tud beindulni.

A sminked rettentő durván bele tud ülni a bőrödbe, ezért ha viseltél napközben sminket, először azt távolítsd el, és ezután moss arcot tisztító hatású lemosóval és vízzel. A korai ráncok kialakulásának elsődleges oka az arcon felhalmozódott por és kosz, azonban ez megelőzhető, ha minden este két percet ráfordítasz az arcmosásra.

Megéri!

4 étel, amit a szép bőrű nők nagyon gyakran esznek

Tartalomhoz tartozó címkék: blog