Termékek Menü

Szép, puha, fiatalos kezek - A legjobb anti aging tippek kézre

Így maradhat mindig fiatalos a kezed.

A kezek és a nyak képes a leginkább elárulni az ember korát, de csak akkor, ha nem foglalkoznak velük rendesen. Ha kellő figyelmet fordítasz a kezekre, a ráncok elkerülhetnek. 

Használj fényvédőt!

Épp, ahogy az arcodra, a kezeidre is is rendszeresen kell fényvédőt tenni. Minden nap, minden évszakban, mielőtt szabadtérre mész, jól kend be.

Hidratálj!

Ahányszor csak kezet mosol, mosogatsz, fürdesz, utána alaposan kend be a kezeidet hidratáló kézkrémmel. A kiszáradástól ráncos lesz, hidratáltan feszes marad.

Fogyassz kollagént

A kollagén tartalmú ételek, krémek nagyon jót tesznek abban, hogy fiatalosak maradjanak a kezeid. A kollagénes krémek mellett keress kollagénes ételeket is!

Használj hipoallergén termékeket!

Ne csak a krémeidet, a takarítószereket is jól válaszd meg, hiszen ha túl erős, savas alapúakkal takarítasz, könnyen kiszáradhat a bőröd, és roncsolódhat is. Vannak kifejezetten érzékeny bőrre valóak, ezeket használd.

Gumikesztyű

Ha takarítasz, szerelsz, festesz vagy bármilyen kétkezi munkát végzel, legyen megfelelő védőfelszerelésed, például egy gumikesztyű. Ne hagyd, hogy sérüljön és száradjon a bőröd.

Citromos pakolás

Heti egyszer kókuszolajos-citromleves pakolással kényeztesd a kezeidet. Az olaj hidratál és puhít, a citrom halványítja a sötét foltokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog