Termékek Menü

Az agyag 3 jótékony hatása a szépségedre és egészségedre

A természetben megtalálható dolgok közül soknak vannak remek hatásai. Ezek közül az egyik az agyag, ami a szépséged és az egészséged megőrzésére is használható.

 

Minden natúr szépségrituálékat végző nő fürdőszobájában helye van az agyagnak. Miért? Három elég jó ok van rá!

A LEGJOBB ARCPAKOLÁS

1:3 arányban higítsd vízzel az agyagot, és készíts belőle pakolást, semmi más nem is kell bele. Ha ezt a keveréket 20 percig a bőrödön hagyod, majd langyos vízzel lemosod, és hetente kétszer megismételed, búcsút mondhatsz az ekcémának, a cellulitisznek, a sebeknek, és még a rovarcsípésekre is teheted, azoknak a viszketését is megszűnteti.

FÁJ A HASAD? JÖHET AZ AGYAG!

Ha gyomor- vagy hasfájás kínoz, egy kevés vízzel felkevert agyagot helyezz a fájó területre, majd feküdj hanyatt, csukd be a szemed, és hamarosan megtapasztalhatod, hogy az agyag "átveszi" a fájdalmat. Próbáld ki, tényleg hatásos!

A FOGAKAT IS ÁPOLHATOD VELE

Az agyag por formában jobb, mint bármilyen fehérítő vagy ápoló fogkrém, ugyanis mindkét hatással egyszerre bír. Szerezz be bioboltból agyagport, és fogkefével dörzsöld át a fogaidat vele. Ásványi anyagokat juttatsz ezzel a szádba, ha vízzel higítod, még öblögethetsz is vele.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog