Termékek Menü

Az ázsiai nők legjobb szépségpraktikái

Ettől olyan hibátlan a bőrük.

Sokan irigylik az ázsiai nők bőrét. Nem véletlenül, hiszen nagy figyelmet fordítanak rá, és olyan módszereket alkalmaznak, amelyeket a világon máshol még nem ismernek. Megtudtunk néhányat, eláruljuk ezeket.

A "4-2-4" eljárás

Az ázsiai nők közül sokan alkalmazzák ezt a trükköt. Négy percig olajos lemosóval masszírozzák az arcukat, majd két percig krémes lemosót dolgoznak bele, majd újabb négy percig vízzel öblítik.

Heti egy alapos kezelés

Minden héten egyszer elmaradhatatlan egy jó alapos szépségkezelés, tisztításokkal, pakolásokkal, olajokkal. Erre szánj legalább egy órát, ne siesd el. Heti egy órát megéri egy mélytisztításra, maszkokra fordítani. Mindig a könnyű textúrákkal kezdj, és haladj a nehezebbek felé.

Egész évben használj fényvédőt

Mindegy, hogy milyen évszak van, és milyen az idő, mindig használj fényvédő krémet a káros sugárzások ellen az arcodra és a kezedre. Ezzel megőrzöd a bőröd rugalmasságát és fiatalságát, a káros sugarak ellen fontos a védekezés.

Rizstejjel a szépségért

Organikus rizstejjel mosd át a bőrödet hetente többször is. Tisztít, fehérjét juttat a bőrödbe, és egy csomó vitaminnal is gazdagít.

Zöld tea kívül és belül

Igyál rendszeresen zöld teát, és használd arclemosásra is. Csodákra képesek az antioxidánsok, fitalalítanak, regenerálnak. Ha a lemosóba vagy az italodba még mentát is teszel, extrán jó hatása lesz a bőrödre.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog