Termékek Menü

Az étel, ami tönkreteszi a bőrödet

Ne csodálkozz, ha pattanásaid vannak tőle.

 ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum,

Néhány étel kifejezetten jót tesz a bőrödnek, de vannak olyanok is, amik kifejezetten rontanak a minőségén. Pattanásokat, húzódást és ráncokat is okozhatnak az olyan ételek, amikben túl sok az olaj, illetve a cukor és a fehérliszt is öregíti és zsírosítja a bőrt.

A tejtermékek miatt eltömődhetnek a pórusaid, ugyanis a tej fogyasztás miatt sok faggyú termelődik az arcodon, illetve a hormonrendszeredre is hatnak a tehén tejből készült termékek. Jobb, ha ezeket alternatív tejekkel helyettesíted.

4 étel, amit a szép bőrű nők nagyon gyakran esznek

A sótól puffadt lehet az arcod, azaz a szem alatti terület képes rettentően feldagadni, és begyulladni, ezért fontos, hogy elkerülj minden olyan ételt, ami tele van sóval, azaz minden gyorskaját, chipset és gyorsfagyasztott nasit.

A lehető legrosszabb, ha gyakran fogyasztasz pizzát, hiszen az mindent tartalmaz, ami nem jó a bőrödnek: tészta, só és cukor a szószban. Csak egészen ritkán jutalmazd magad az olasz finomsággal!

11 látszólag egészséges étel, ami a pattanásaidat okozza

Tartalomhoz tartozó címkék: blog