Termékek Menü

Beauty trükkök, amik tutira nem működnek

Egy blogger letesztelte, hogy neked ne kelljen.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, beauty trükkök, szépségápolás, szépségtippek, bőrápolás, testápolás,

Annyi új tippet hallani, olvasni, de sajnos a fele sem igaz ezeknek. Egy amerikai blogger letesztelt néhányat a leghíresebbek közül, és elárulta, melyeket nem érdemes még véletlenül sem kipróbálni.

Körömlakk eltávolítás ragasztóval

Ó, ne! Állítólag kiválóan le lehet húzni a bőrön maradt lakkot, ha pillanatragasztót kensz rá, majd mikor megszáradt, egyszerűen lerántod. De miért is tennél ilyet? Vazelinnel is épp olyan gyorsan lejön, ráadásul nem ártasz vele a bőrödnek.

A 10 legnagyobb beauty trükk, amit tényleg működik

Gyors körömlakk száradás

Tedd a kifestett körmeidet jéghideg vízbe, és hamarabb megszárad a lakkod - szól a tipp. Azonban sajnos ez egyáltalán nem működik, és a lakk pont annyi idő alatt szárad meg, mintha nem tennéd vízbe.

Ha nincs nálad pirosító, használj rúzst

Ne, sose tedd! Ne tegyél olyan termékeket az arcbőrödre, amelyeket nem kifejezetten arra terveztek. Bár valóban megfogja a bőrt a rúzs, egyszerűen nem oda való.

A szempillaspriált higítsd fel meleg vízzel

Ha beszáradt a spirálod, oldd fel meleg vízzel. Micsoda butaság! Egyrészt nem is működik a módszer, csak egy-két percre teszi újra folyóssá a spirált, másrészt, ha beszáradt, már nem jó, ezért egész egyszerűen ki kell dobni, és újat beszerezni, hiszen így nem tesz jót a szemednek.

Ne higgy el mindent! Ez az 5 legnagyobb "beauty" hazugság

Tartalomhoz tartozó címkék: blog