Termékek Menü

Bőrápolási tippek egyenesen a leghíresebb modellektől

Ki ne szeretne olyan bőrt, mint a modelleké?

Oké, a genetikának is köszönhetnek egy keveset a Victoria's Secret csajok, de azért az nem minden. Ők is rengeteget hozzátesznek ahhozl hogy ilyen irigylésre méltóan ragyogó bőrük van. Megosztjuk veled titkaikat.

Gőzölés

Ahhoz, hogy a pórusaid szép tiszták legyenek, időnként alapos gőzölésre van szükségük. Mosd le alaposan a sminkedet, majd forralj fel edényben vizet, fogd össze a hajadat, és ülj pár percet a víz gőze felett. Totál tisztának érzed majd az egész arcodat.

Fogkrém, ha nagy a gond

Bella Hadid rendszeresen alkalmazza ezt a trükköt. Ha hirtelen egy csúnya pattanás lett rajtad, de a bőröd többi részén nincs gond, kenj rá pár órára fogkrémet, ami hamar leszárítja. Vigyázz, csak a problémás területen alkalmazd, máshol felesleges szárítani a bőrt.

A rutin

Az összes modell arra esküszik, hogy nem az egyszeri trükköktől, hanem egy kialakult, rendszeres rutintól jön helyre a bőr. Alakítsd ki magadnak a tisztítás-radírozás-hidratálás rutinodat a bőrödnek legjobb termékekből.

Természetes DIY

A saját készítésű maszkokkal nem árthatsz a bőrödnek, hiszen mindegyikről tudod, pontosan mik vannak benne. Bátran kísérletezz avokádóval, tojással, olajakkal, zöldségekkel, mézzel!

Semmi alkohol

Nagyon ritkán fogyassz alkoholt, és a bőröd meg fogja hálálni. Ha inni szeretnél, lehetőleg a száraz bort válaszd, de a röviditalokat, sört feltétlenül iktasd ki az életedből. A VS csajok szinte sosem isznak, ezért a fakó, fáradt bőr elkerüli őket.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog