Termékek Menü

Csak óvatosan az örökös fogyókúrázással! Így árt a diéta a bőrödnek!

Nagyon rosszat tesz a folytonos koplalás.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, bőrápolás, fogyókúra, diéta, testápolás, fogyás, ártalmas hatások,

Sok nő hajlamos rendszeresen különböző fogyókúrákat, diétákat, tisztító csodakezeléseket kipróbálni az álomalak elérése érdekében. Azonban a rengeteg éhezés, tápanyagmegvonás som rossz hatást gyakorol a bőrödre.

Aknét okoz a folytonos szénhidrát ingadoztatás

Ha néha rendes mennyiségű szénhidrátot eszel, néha pedig totálisan megvonod magadtól, a bőröd teljesen kiakad, és aknéd alakulhat ki a felborult egyensúly miatt.

Hol van pattanás az arcodon? Erre az egészségügyi problémára utal!

Ha túl sok fehérjét fogyasztasz

Fehérjét, rostot és egy kevés jó fajta szénhidrátot mindenképp be kell iktatni az egészséges étrendbe, azonban ha túl sokat vagy túl keveset eszel valamelyikből, a bőrödön meglátszik. Főleg a túlzásba vitt tejtermék fogyasztás. Zsírossá válik tőle a bőr, és pattanások jelennek meg a rengeteg tejfehérjétől.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, bőrápolás, fogyókúra, diéta, testápolás, fogyás, ártalmas hatások,

15 meglepő dolog, ami rettentően árt a bőrödnek!

Ráncosabb lehetsz a zsírok kihagyásától

Ha teljesen elhagyod a zsírokat, nem tud a bőröd feszes maradni. A telítetlen zsírsavak szükségesek a ráncok megelőzéséhez, hiszen a sejtjeinknek is vannak zsírmembránjai. Ha nincs elég zsír a szervezetbe juttatva, a sejtek nem tudják foglyul ejteni a nedvességet, és megtartani azt.

Ha túl kevés proteint eszel

Nem csak túl sokat, de túl keveset is lehet belőlük fogyasztani egyes diéták miatt. Igyekezz kiegyensúlyozni, hány gramm fehérje kell a testsúlyod szerint a szervezetednek, hiszen a fehérje fontos a haj és a bőr egészségében.

Beauty trükkök, amik tutira nem működnek

Tartalomhoz tartozó címkék: blog