Termékek Menü

5 DIY manikűr tipp, amit ismerned kell

Egy csodás manikűr az egész megjeleneséden javít.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, kézápolás, manikűr tippek, diy tippek, szép kezek,

Ha a kezeid szépek, egy randin vagy állásinterjún máris jó ponttal indulsz. Épp ezért ne bánd, ha időt fordítasz a körmeid, kezeid ápolására. Bemutatunk 5 tippet, amelyek segítségével csinos körmöket készíthetsz magadnak, és rendbeteheted a körmeidet.

Pöttyös minta

Fesd ki egyszínűre a körmeidet, és hagyd megszáradni. Egy radíros végű ceruzába szúrj bele gombostűt. A gomb részt mártsd bele lakkba, majd annyi pöttyöt nyomj vele a körmödre, amennyit csak szeretnél.

Ezt árulja el a személyiségedről a kezed formája

Nem jön le a lakk?

Tíz pici vattadarabra tegyél körömlakk lemosót, majd helyezd ezeket a körmeidre. Ezután mindegyik ujjvégedet egyesével tekerd bele egy kis alufóliába, majd hagyd 10 percig így. Még a legmakacsabb lakkot is eltávolítja.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, kézápolás, manikűr tippek, diy tippek, szép kezek,

Elszíneződések

A sötét lakkok képesek a körmöt és mellette a bőrt is alaposan elszínezni. Ha nem szabadulsz ezektől, egy fogkefe és fogkrém segítségével dörzsölgesd át az összes elszíneződött részt. Hamar eltűnik az összes folt.

4 tipp a fiatalos kezekért

Neon lakk készítés

Ha szeretnél neonosabb, élénkebb árnyalatot csinálni valamelyik színes lakkodból, először vigyél fel egy réteg fehér lakkot, majd miután megszáradt, jöhet a színes lakkból egy réteg.

Ombre körmök

Készíts ombre körmöket egy színes és egy fehér lakk segítségével. Tegyél ki öt pöttyöt egy keverőre a színesből, és keverj mindegyikbe egy kis fehéret. Az elsőbe csak egy egész keveset, a másodikba többet, a harmadikba még többet, és így tovább. Miután összekeverted, vidd fel a körmeidre, amelyek az egyik irányból a másikba világosodnak majd ombrésan.

5 manikűr, amit bátran viselhetsz az irodában is!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog