Termékek Menü

Egyetlen szín, ami minden nőt szebbé tesz!

Hoppá, létezik ilyen?!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, legjobb szín, milyen szín áll jól,

A neonszínektől fura tónusa lesz a fehérbőrűeknek, a pasztellektől pedig sápadtak lesznek. A barnább bőrön nem mutat olyan jól például a rózsaszín, mint a fehérebbeken. Biztosan te is tapasztaltad már ezeket. Azonban van egy szín, ami a szőkéknek, barnáknak, vöröseknek, feketéknek pont ugyanolyan jól áll. Nem, nem a feketére és nem is a fehérre gondolunk.

Ezt árulja el a személyiségedről a kedvenc alvópózod

A legjobb módja annak, hogy tutira jól álljon egy szín, ha drágakő színt választasz, azaz olyan színt, amiből létezik drágakő: smaragd, ametiszt, rubin. Ezekkel nem lőhetsz mellé, hiszen mindenkinek jól állnak.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, legjobb szín, milyen szín áll jól,

Ezt árulja el rólad, hogy milyen pózban ülsz

Az ombre hajú nőkön a legjobban az ametiszt mutat, azaz a kékes lila. A kék szeműek válasszanak zafírt, azaz erőteljes kéket. A barna bőrhöz a rubin a tökéletes választás, azaz a piros. A smaragdzöld minden vörös hajú nőt csodaszéppé tesz, a sárgás bőrtónust pedig a citrinnel, azaz rózsaszínnel, pinkkel lehet mesésen gyönyörűvé tenni.

A füstös kvarc barna a létező összes hajjal és bőrszínnel remekül mutat.

Öltözz drágakő színekbe!

Ez a japán nők szépségének titka

Tartalomhoz tartozó címkék: blog