Termékek Menü

5 arcápolási rutin, amit minden este tegyél meg - és amit ne!

Az esti arcápolási rutin során ezeket sose felejtsd el!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, esti arcápolási rutin,

A bőröd rengeteget tud pihenni éjszaka. Ilyenkor megtisztul, feltölti magát, szépül, neked pedig segítened kell abban, hogy úgy küldöd el pihenni, hogy ezek mind megtörténhessenek. Fontos, hogy helyesen ápold az arcodat. Eláruljuk, hogyan!

Használj két párnát!

Helyezz el két párnát a fejed alatt, ne csak egyet. Ha nem akarsz szem alatti puffadással, karikákkal ébredni, ez a legjobb trükk. Segít a jó vérkeringés kialakításában, így a folyadék nem marad meg a szemeid alatt, hanem szépen eloszlik.

Kapcsold be a párásítót!

Ahhoz, hogy éjjel megfelelően nedvessé válhasson az arcod, mindig legyen bekapcsolva a párásító, amíg alszol. A szoba alaposan kiszáradhat éjszaka, ez pedig száraz, fakó bőrhöz vezethet. Ha párásítasz, ragyogó, puha bőrrel ébredsz.

Sose hagyj magadon semmi sminket!

Bizony, egy kis szempillaspirál maradvány is annak számít. Minél alaposabban távolítsd el az összes festéket, ami a bőrödön volt napközben. Szánj rá időt! Ha teheted, kókuszvajjal mosd le a festéket, hiszen ez természetes, és nagyon jól eltávolít minden sminkmaradékot.

Tűzd hátra a hajadat!

Egészen lazán tűzd el az arcodból a hajadat, hogy éjjel ne lógjon az arcodba, hiszen ha kibontott hajjal alszol, egész este érintkezik a haj az arcoddal, ami nem túl egészséges és tiszta. Óvatosan tűzd hátra!

Használj szemkörnyékápolót!

Az egész napi hunyorgás, számítógépezés megviseli a szemedet, és kialakulhatnak apró ráncok. Jó alaposan krémezd be a szemed környékét, masszírozó mozdulatokkal, és éjszaka hagyd hatni.

Ez történik a bőröddel, ha csupán egyetlen este nem mosod le a sminkedet

Tartalomhoz tartozó címkék: blog