Termékek Menü

Étcsokis ajakápoló Ökoanyutól

Budaházy Tünde
2014. 01. 31. 10:49:53

Csinálj csokis ajakápolót Magadnak!

  Tavaly év végén jelent meg Nagy Réka Ökoanyu című könyve a Sanoma Media Budapest gondozásában, amelyet nagy kíváncsisággal vettem kézbe a borító alapján (esztétikus, natúr borító „Környezettudatos és takarékos háztartási ötletek” felirattal) – és gyakorlatilag két nap alatt el is olvastam, ugyanis nem tudtam letenni!

Kattints a címre, ha szeretnéd a teljes cikket olvasni!

   A szerző, Nagy Réka a Nők Lapja magazin Ökoanyu című környezettudatos sorozatának állandó szerzője, illetve saját blogját is vezeti http://okoanyu.cafeblog.hu/ ugyanezzel a címmel.

   Ökoanyu könyve telis-tele van praktikus, ötletes, egyszerű, és nem utolsósorban egészséges tippekkel. A takarítástól kezdve a főzésen át egészen a natúr szépségápolásig rengeteg ötletet találtam, amik közül néhányat már ki is próbáltam.

Engedd meg, hogy az egyik kedvencemet most megosszam Veled is!

 

  A részlet Nagy Réka: Ökoanyu című könyvének 137. oldalán jelent meg, és a szerző hozzájárulásával közlöm (Nagy Réka: Ökoanyu - Környezettudatos és takarékos háztartási ötletek, Sanoma Média Budapest Zrt., 2013.)

 

Étcsokis ajakápoló

  • 1 gramm méhviasz
  • 4 gramm pálmavaj
  • 1 gramm olívaolaj
  • 1 gramm étcsokoládé

   A méhviaszt tépkedjük apró darabokra, majd az összes hozzávalót tegyük egy fertőtlenített edénybe, és vízfürdőben olvasszuk meg. Ha megdermedt, már használhatjuk is!

   Megcsináltam a receptet, és nagyon bevált! Egyszerű, könnyű, gyorsan megvan, és teljesen természetes összetevőkből áll. Te is kipróbálod a csokis ajakápolót? Mondd el, hogy sikerült!

 

Üdvözlettel:

Budaházy Tünde

Tartalomhoz tartozó címkék: blog