Termékek Menü

Ez a legjobb éjszakai bőrápolási rutin

Próbáld ki!

Ha éjszakára bevezetsz egy jó bőrápolási rutint, a bőröd képes lesz megújítani magát, és amíg alszol, szépül. Ehhez csupán arra van szükséged, hogy az alábbi lépéseket kövesd:

1. Sminkemosás

Mindig, minden esetben távolítsd el az arcodtról az összes festéket. Először mosd le az alapozót, majd a szemeidet tisztítsd meg jó alaposan. Miután lekerült minden smink, töröld át az egész arcodat micellás vízzel vagy tejes lemosóval.

2. Tisztítás

A smink eltávolítása után jöhet a szennyeződésektől való megszabadulás is. A bőrtípusodtól függően válassz zselés vagy habzó lemosót, ezzel jól tisztítsd le a bőrödet, majd öblítsd le sok vízzel. Vigyázz, sose legyen nyikorgós az arcbőröd mosás után, mert az azt jelenti, túlzottan szétdörzsölted vagy erősebb lemosót használtál, mint kellett volna.

3. Radírozás

Távolítsd el a szennyeződéseket és elhalt bőrdarabokat egy kíméletes, de hatékony radírozással. Ezt a lépést ne ismételd minden este, csak hetente kétszer-háromszor.

4. Krémezés

Most, hogy teljesen tiszta a bőröd, kezdődhet az ápolás. Jó alaposan krémezd át, körkörös mozdulatokkal masszírozd bele a bőrödbe a típusának megfelelő hidratáló krémet. Télen nyugodtan használj zsírosabb krémeket, éjszakára főleg. Ilyenkor extra táplálást igényel a bőr.

5. Szemkörnyékápoló

Óvatos, ütögető mozdulatokkal, az ujjaid segítségével vidd fel a szemed teljes környékére a szemránckrémet. Ez fontos ahhoz, hogy nehogy szarkalábak alakuljanak ki idő előtt

Tartalomhoz tartozó címkék: blog