Termékek Menü

Ez lenne a hibátlan bőr titka?

Fura, de annál hatásosabb.

Hallottál már az akupunktúráról? A kínaiak már évezredekkel ezelőtt is alkalmazták egészségügyi problémák kezelésére, szépészeti kezelésként, és még fogyókúrás céllal is. Ezek alatt a kezelések alatt apró, steril tűket szúrnak a bőrbe, ami egy tizedmásodpercre fájdalmas lehet, de utána semmi rosszat nem éreznek az ezzel kezelt páciensek. A tűk segítségével az energiablokkok feloldódnak, és az energia tovább áramolhat a testben. 

Ahogy a test bármelyik része, a bőr is kezelhető, szépíthető az apró tűk segítségével. Az akne, a rozacea és a ráncok ellen is hihetetlenül hatásos, és ahelyett, hogy kívülről szüntetnéd meg a tüneteket, belülről kezeled a problémát.

A bőrproblémák a test belsejéből fakadnak, így jobb azokat nem külsőleg támadni - állítják a kínai orvosok. Az akkupunktúra oldja a stresszt, ezáltal jobban alszol, nem görcsölsz feleslegesen, és csökken a pattanások vagy a ráncok mennyisége. Ha a krémeket, arctisztítókat kombinálod a keleti kezelésekkel, megsokszorozod annak az esélyét, hogy nagyon sokáig ragyogó és ránctalan legyen a bőröd.

Ha a bőröd állapota javul, helyreáll, már csak szinten kell tartanod, és bizonyos időközönként kell csak ismételned a szurkálós, de fájdalommentes akupunktúrát.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog