Termékek Menü

Ez történik az arcoddal, ha végre abbahagyod a sminkelést

Ha imádod a sminkeket, és egyik hobbid a drogériák polcai között sétálás, biztosan tapasztalod, hogy néha jó lenne egy kis pihenő a bőrödnek.

A bőröd tutira megköszönné, ha néha felhagynál a sminkeléssel. Legalább 1-2 hétre pihentesd, és maximum a szempilláidat vagy a szádat fesd ki. Eláruljuk, milyen jó tapasztalataid lehetnek, ha abbahagyod a sminkelést.

ÖSSZEHÚZÓDNAK A PÓRUSAID

Az alapozó, pirosító és bronzosító képesek beleülni a pórusaidba akkor is, ha rendszeresen tisztítod a bőrödet. Ha néha megpihenteted a bőrödet, a pórusaid elkezdenek tisztulni, és hatékonyabb lesz az arclemosás is. 

KEVESEBB PATTANÁSOD LESZ

Ha a hidratáló krém fölé nem kerül alapozó vagy púder, a bőröd könnyebben lélegzik, és kisebb eséllyel alakulnak ki kiütések, pattanások.

NORMALIZÁLÓDIK A BŐRÖD

Akármilyen jó minőségű termékeket is használsz, a bőröd kiszárad az állandó sminkeléstől. A festékmentes időszakban használj több krémet, és használd ki a lehetőséget, hogy mivel nincs rajtad alapozó, napközben is bekenheted az arcodat hidratálóval.

NEM VÖRÖSÖDIK KI A SZEMED

A szemfestékek apró szemcséi belemehetnek a szemedbe, és bár nem okoznak fájdalmat, a szemed fehér része kivörösödik. Ha végre lesz ideje egy kicsit regenerálódni, szebb, tisztább lesz a szemed.

KEVESEBB SZEM ALATTI KARIKA

Bár az első néhány napban látszódni fognak a karikák, egyre elhalványulnak, és egységesedik a bőröd színe. Megéri néha sminkmentes hetet tartani.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog