Termékek Menü

Ezek a stressz jelei az arcodon - így tűntesd el őket!

Szabadulj meg tőlük!

A stressz azonnal ki tud ülni az arcodra, még ha igyekszel is leplezni. Eláruljuk, mik a lebuktató jelek, hogy feszült vagy, és hogyan tudod eltűntetni ezeket.

Karikák a szem alatt

Ha lilás karikák jelentek meg a szemeid alatt, lehet, hogy fáradt vagy, de ha gyakran vagy hosszan tartóan makacsul nem mozdulnak, valószínűleg a stresszt mutatják. Vágj fel egy nyers krumplit vékony karikákra, és tedd a szemeid alá, és hagyd ott 10-15 percig. Garantáltan halványulnak a csúnya színű foltok.

Száraz bőr

Ha a bőröd sokkal szárazabb, mint eddig, és néha hámlik is, de nem tudod az időjárásra vagy a túlfűtött irodára fogni, az is a stressz egyik jele lehet. Igyál sok vizet, ez az idegeidet is nyugtatja. Szedj magnéziumot, és lehetőleg meditálj, jógázz is egy keveset. A sport is nagyon jót tesz, nem csak a bőrödnek, de a feszültség ellen is. Emellett szerezz be egy ápoló krémet, tele vitaminokkal, és alkalmazd éjszakára.

Sápadtság

Télen fehérebb a bőröd, és hajlamos vagy sápadt lenni, mindegy, hogy milyen az alaptónusod. Ha még állandó stressz is kínoz, pláne fakóbb a bőröd, és a színe sem a legszebb. Itt az ideje vitaminokkal feltöltekezni. Egyél rengeteg zöldséget, lehetőleg nyersen, ettől máris szebb színt kap a bőröd. Vedd be egy jó multivitamint is, és ha instant megoldásra vágysz, szerezz be egy élénk színű pirosítót.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog