Termékek Menü

Ezeket szeretnék a kozmetikusok, ha mindenki tudná!

A kozmetikusok ismerik a legjobban az emberi bőrt, és épp ezért van néhány dolog, amit nagyon szeretnének, ha tudnál.

Ismerd meg a kozmetikusok legfontosabb tanácsait, és tarts is be ezeket, hogy a bőröd ragyogó, fiatal, feszes és egészséges legyen mindig.

Legyél következetes!

Egy jó krém nem 2 nap alatt kezd el hatni. Ha kiválasztasz a bőrtípusodnak megfelelően egy terméket, legalább két dobozzal használj el belőle, hiszen az eredmény addigra mutatkozik meg. 

Nem baj, ha néha változtatsz

Biztosan van egy bevett rutinod szépségápolás terén, de jó, ha néha változtatsz rajta, ha épp úgy érzed, valami nagyon szuper technikát hallottál, vagy valami nincs rendben a bőröddel.

A hirtelen fogyás miatt megereszkedhet a bőröd

Ha rövid idő alatt dobtál le magadról nagy súlyfelesleget, feltétlenül kezdj el még gondosabban foglalkozni a bőröddel. Vezess be egy feszesítő, ránctalanító krém használatát is a mindennapi krémjeid használata közé, és lehetőleg rengeteg kollagént juttass a bőrödbe.

Rendszeresen járj fogorvoshoz

Nem is sejtenéd, mekkora hatása van a fogaid állapotának a bőrödre. Egy gyulladt vagy lyukas fog pattanásokat idézhet elő, és még a ráncokért is gyakran felelősek a beteg fogak.

Szedj vitaminokat, étrendkiegészítőket

Az omega-3, a kollagén, a C- és D-vitamin a barátaid. Amellett, hogy ételekben igyekszel hozzájuk jutni, nyugodtan szedd kapszula formájában is.

Fényvédő

El se indulj sehova fényvédő nélkül. Legyen ez a szépségápolási rutinod alapja. Minden nap kend be vele alaposan az arcodat, és csak ennek beszívódása után sminkelj.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog