Termékek Menü

Ezért legyen a kávé mostantól a napi bőrápolási rutinod része

Nem csak a napod indításához lehet nagy segítség a kávé.

Te is rendszeresen megiszol egy finom cappuccinot vagy espressot? Van egy jó hírünk: a kávé nem csak akkor tesz jót neked, ha elfogyasztod, hanem egy csomó más hasznát is tudod venni a szép bőr érdekében.

CSÖKKENTI A SZEM ALATTI KARIKÁKAT, BEDAGADÁST

A szemek alatti karikákra nagy segítség tud lenni egy kávés pakolás. Ha kávés szappannal mosod meg az arcod és koffeines arckrémet alkalmazol, megelőzöd, hogy felpuffadjon a szemed alatti terület. Ha nagyon fáradt vagy, és látszik is rajtad, kávézaccal dörzsöld be a táskákat a szemed alatt, és hagyd rajta a kihűlt zaccot a területen 10-15 percre. Sokat segít a helyzeten.

SEGÍT A NARANCSBŐRÖN

A cellulitisz ellen szuperhatékony a koffein. Láthatóan csökkenti a szörnyen bosszantó narancsbőrt, ha a lefőtt kávé zaccát kihűtöd, és egy hideg vizes zuhany után alaposan átdörzsölöd a kényes területeket. Ismételd meg hetente legalább háromszor, és meglátod, milyen sokat csökken a cellulitisz mennyisége.

REMEK BŐRRADÍR

Ha az arcodat lemosás után és krémezés előtt óvatosan, körkörös mozdulatokkal kávézaccal dörzsölöd át, olyan puha lesz a bőröd, mint a babáké. Amellett, hogy eltávolítják az elhalt bőrt a kis morzsák, koffeinnel töltik fel a bőrödet, azaz energikusabb lesz, és szuper puhává varázsolják az egész arcodat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog