Termékek Menü

Ezt add az ételeidhez és látványosan szebb lesz a bőröd!

Ragyogó és fiatal bőrre vágysz?

Van egy csodaszernek is mondható étel, amely a létező összes bőrtípusra kedvező hatással van.

Helyreállítja az olaj egyensúlyt, a sejteket regenerálja, rugalmassá teszi a bőrt, megelőzi a ráncokat, és még az agyműködésre is jó hatással van. Igencsak jól hangzik, igaz? Ráadásul még finom is. Az érzékeny bőrre is szokták javasolni fogyasztását, épp, ahogy a száraz bőrre is, mert védelmezi a bőr sejtjeit. A kollagén mellett ez a zsírsav segít abban, hogy az öregedés minél később induljon be.

Nem csak a bőrre, a hajra is remek hatása van. A sprőd, száraz hajvégeket szép fényessé és puhává teszi, segíti a hajnövekedést.

Mi lehet ez?

Ez nem más, mint az omega-3. Megtalálható a halakban, legfőképp a lazacban. Adj a salátáidhoz lazacot, fogyaszd grillezve zöldségkörettel, edd füstölt formában a rántottához reggel, és akár kapszula formájában is bevihetsz belőle naponta összesen 500-1000 milligrammot. A lazac mellett sok más halat is érdemes fogyasztanod, akármilyen formában. A csirkehúst például bármilyen ételben helyettesítheted szuperegészséges halakkal, és megőrizheted bőröd ruganyosságát egészen sokáig.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog