Termékek Menü

Ezt árulja el rólad, hogy milyen pózban ülsz

A tested egy csomó dolgot elmond rólad.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum,érdekesség, milyen pózban ülsz, ülés, mit jelent, hogyan ülsz,
 

Az, hogy hogyan szeretsz ülni, a személyiséged egy-két vonását is elárulja. Akármilyen furán is hangzik, érdemes megfigyelned a kedvenc pózodat.

A térdek összeérnek, a bokák nem

Ha a térdeidet egymásnak döntöd, viszont a bokáid nem érnek össze ülés közben, kreatív vagy és lenyűgöző. Különleges képességed van arra, hogy egyszerre több feladatot is elvégezz. Hosszú ideig képes vagy koncentrálni, ha azonban megunod a feladatodat, könnyen továbblépsz.

Ezt árulja el a személyiségedről a kezed formája

Keresztbe tett lábak

Ha az egyik lábadat szereted keresztbe tenni a másikon, jellemzően álmodozó típus vagy, és sok ötleted van. Általában te vagy a bulik lelke, könnyen felvidítasz mindenkit, sokan kedvelnek.

10 dolog, amit csak egy igazi kávémániás érthet

Terpeszben ülés

Ha mindig egy kicsit terpeszben van a lábad, szereted megfontolni a dolgokat, mielőtt nekivágsz bárminek. Néha kicsit szétszórt vagy, de zseniális a szöveged, és mindenki szeret a társaságodban lenni. Vagány vagy és kreatív.

Lábak szorosan egymás mellett

Ha így ülsz a leggyakrabban, általában nem szereted nyilvánosan kifejezni az érzéseidet. Nehezen mondasz ki dolgokat, de annál jobban átéled azokat. Néha kicsit túlzottan direkten fogalmazol véleményt, de épp az őszinteséged miatt kedvelnek.

6 dolog, amit csak nők érthetnek meg

Tartalomhoz tartozó címkék: blog