Termékek Menü

5 tipp a ragyogó fehér fogakért

Egy szép mosoly rengeteget számít.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, fehér fogak,

Ahhoz, hogy vakítóan fehérek legyenek a fogaid, nem kell, hogy alávesd magad olyan kezeléseknek, amik károsíthatják a fogzománcot, inkább vess be egy-két házi praktikát, amelyeknek segítségével több árnyalatot is világosíthatsz.

Teafa olaj

Oldj fel egy kis tál vízben öt csepp természetes teafa olajat, márts bele egy fogkefét, és dörzsöld át vele a fogaidat egy-két hétig minden nap. Meglátod, rengeteget világosodik majd a fogad színe rövid idő alatt.

Eperpüré

Törj össze néhány friss epret egy kis tálban, majd kend a pasztát fogkefére, és jól dörzsöld meg vele a fogaidat. Ezután tegyél a pasztába sót, és ismételd meg úgy is a műveletet. Nagyon hatásos trükk, ha hetente kétszer megismétled.

Ezt árulja el a szemed színe az egészségedről!

Kókuszolaj

Fogmosás után dörzsöld át a fogaidat kókuszolajjal hetente kétszer-háromszor. Kíméletes, de hatásos fogfehérítő eljárás.

15 meglepő dolog, ami rettentően árt a bőrödnek!

Banánhéj

Miután elfogyasztottál egy banánt, tartsd meg a héját, és a belső felével jól dörzsöld meg a fogaidat, ez eltávolítja róla az elszíneződéseket. Fontos, hogy legalább 5-7 percig tartson a dörzsölés, és hetente egyszer ismételd meg!

Bazsalikom levél

Törj össze egy kis tálban néhány levél bazsalikomot, és önts hozzá friss citromlevet, majd ezzel mosd meg a fogadat, és ne mosd le 5-6 percig. Ismételd meg hetente!

6 roppant egyszerű trükk a fehérebb fogakért

Tartalomhoz tartozó címkék: blog