Termékek Menü

Forró víz citrommal: Erre esküsznek most a nők - Vajon mire jó?

A citrom nagyon jó, és a víz is. Tudod, hogy lehetnének még jobbak? Hát persze, hogy együtt!

Forró víz és citromlé koktél. Furának hangzik elsőre, de ha Miranda Kerr és Emily Weiss ezt issza, biztos, hogy rossz nem lehet, nem? Amellett, hogy segíti az emésztést, a bőröd is szebb lesz, a fogyásnak is ad egy löketet, és úgy összességében segít beindítani a szervezeted tökéletes működését, de csak akkor, ha reggel éhgyomorra fogyasztod.

A modellek és egyes híres dietetikusok tanácsára amerikai nők milliói kezdték el ezt a csodaitalt szürcsölni reggelenként, sokan közülük még dokumentálták is, milyen hatással volt ez a testükre.

A reggeli készülődés közben rengetegen isznak meg éhgyomorra egy pohár igazán meleg vizet egy fél citrom levével. Bár az elején nehéz hozzászokni, hogy a kávé minimum fél órával ezután jöhet csak, egy idő után akalmazkodik majd a szervezeted, ha kipróbálod.

Akik kipróbálták a módszert, hamarosan tényleges változásokról számoltak be blogokban, újságcikkekben, videókban. Néhány hét elteltével feltűnően ragyogó lett a bőrük, a szem alatti karikák elhalványodtak, és sokkal fittebbnek érezték magukat. Az edzéshez több energiát kaptak, és még a fogyás is gyorsabb lett. Sokan állították, hogy az egész napjük könnyebben kezelhető volt, az agyuk felpörgött, és nem éreztek kínzó vágyat a nassolás iránt sem.

A legtöbbjük kifejezetten megkedvelte a reggeli citromleves víz iszogatását, és azóta sem hagyta abba. 

Kezdd el te is, csinálj belőle rituálét, és érezd magadon a pozitív változásokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog