Termékek Menü

5 frissítő tipp, ha nincs időd lezuhanyozni

Előfordul, hogy nincs idő fürdeni. Mit lehet ilyenkor tenni?

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, narancsbőr, stria, feszesítés, feszes bőr, frissítő tippek, zuhanyzás, fürdés,

Mindenkivel megesik, hogy néha nem jut ideje vagy energiája egy alapos fürdéshez, zuhanyzáshoz, azonban szeretne friss és illatos lenni. Szerencsére erre az esetre is van néhány tuti tippünk.

Éjszakára dezodorozz!

A közhiedelemmel ellentétben nem reggel, hanem este érdemes dezodorozni, leginkább fürdés után. Ha egész nap szeretnél illatos és friss maradni, mindig este vidd fel a krémes vagy golyós dezodort.

Illatosítsd a hajad!

Ha tudod, hogy nem lesz időd zuhanyozni, de jó illatú szeretnél lenni, a hajaddal érheted ezt el. Fújj egy kis parfümöt vagy testpermetet a hajadba, ugyanis ettől igazi friss illatfelhőt húzol majd magad után.

Ne hordj túl szoros ruhát!

A nem fürdős napon bővebb, szellősebb nadrágot vegyél fel, vagy válassz inkább szoknyát, ruhát. A szoros farmerben melegebb lesz a tested hajlataiban, izzadhatsz, ettől kellemetlen szagod lehet. A frissességhez legyen rajtad inkább bővebb ruha.

Púderezz!

Egy kevés púdert szórj a hónaljadba és a lábadra. Ez semlegesíti a szagokat, kifejezetten kellemes illatod lesz tőle, és a meleg helyeken felszívja vagy megelőzi az esetlegesen kialakult izzadtságot.

Használj szárazsampont!

Ha nincs időd hajat mosni, frissítsd fel a hajad állagát és illatát egy kevés kukoricakeményítővel és szárazsamponnal. Az egész megjelenésed frissebb lesz tőle.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog