Termékek Menü

A legjobb és leggyorsabb megoldások pattanásos bőrre

Nem is olyan nehéz megszabadulni a pattanásoktól.

Néhány természetes módszer segítségével gyorsan és hatékonyan megszabadíthatod magad a kínzó bőrproblémától, a pattanásoktól, amelyek akár a harmincas éveidben is kínozhatnak. Az alábbi néhány dolog remekül javít bőröd állapotán.

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna a fogakat is fehéríti és a bőrt is szépíti. A benne található anyagok aktívan harcolnak az akne ellen, fertőtlenítik a bőrt. Csinálj víz segítségével masszát a szódabikarbóna porból, és éjszakára tedd a pattanásokra. Ezután reggel feltétlenül hidratáld az arcbőrödet.

Almaecet

Ha tonikként alkalmazod a természetes almaecetet, igazi baktériuműző kezelést kap az arcod. Ráadásul még feszesít is, és villámgyorsan leszárítja a pattanásokat.

Méz

Az antibakteriális hatással rendelkező méz rengeteg vitamint és tápanyagot juttat a bőrödbe, és bár azt hiszed, zsírosít, épp ellenkezőleg: helyreállítja a bőröd természetes olajszintjét.

Tojásos pakolás

Egy tojás fehérjét keverj össze egy kevés teafaolajjal, és kend rá az arcodra. Hagyd fent legalább 20 percig, majd langyos vízzel öblítsd le. Ezt hetente ismételd meg, és meglátod, egyre kevesebb pattanás kínoz majd.

Citrom

Hetente kétszer-háromszor kend be egy fél citrom levével az arcod pattanásos részeit. Amellett, hogy C-vitaminhoz jut a bőröd, de el is tünteti a pattanásokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog