Termékek Menü

Mit vegyél a barátnőidnek karácsonyra? 4 ötlet, aminek sikere lenne!

Nemsokára itt az ajándékozás ideje.

Villámsebességgel közeledik a karácsony, és hamarosan már gondolkodnunk kell, kinek mit ajándékozzunk. Nincs olyan nő, aki ne szeretne szépítkezni, illatozni és ne örülne néhány szépségápolási apróságnak. Adunk néhány tippet!

SZÉPÍTŐ OLAJ

Ha tudod, hogy a barátnőd odavan a szépségápolásért, biztosan nem lősz mellé egy mesés illatú bőrszépítő olajjal, amit kenhet az arcára, a testére vagy önthet a fürdővizébe. Ez nem olyan mint a parfüm, hiszen azt tényleg nehéz lenne más részére kiválasztani, a kellemes illatú olajakat könnyebb ajándékba adni.

RÚZS, SZEMHÉJPÚDER

Ha a drogériában dolgozó sminkeseknek mutatsz egy képet a barátnődről, akinek rúzst vagy szemhéjpúdert szeretnél ajándékozni, könnyen segítenek megtalálni az arcához illő árnyalatot. Arra vigyázz, ha általában nude színekkel sminkel, semmiképp se válassz neki valami nagyon vad árnyalatot.

SÜTŐFORMÁK

Ha a barátnődnek gyerekei vannak, vagy csak szimplán igazi konyhatündér, biztosan örülni fog néhány különleges alakú sütőformának, amelyekkel érdekes alkotásokat készíthet.

HÁZI LEKVÁROK SZÉP ÜVEGBEN

Ha megbeszéltétek, hogy csak házi készítésű, apró ajándékkal lepitek meg egymást, dekorálj ki egy szép befőttes üveget, és tegyél bele valamilyen finom lekvárt. A tél folyamán biztosan gyakran eszik majd belőle, és mindig eszébe is jutsz róla.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog