Termékek Menü

Az élet legizzasztóbb helyzetei - így készülj fel rájuk!

Készülj fel néhány ciki szituációra, hiszen ha készen állsz ezekre, biztosan nem ver le annyira a víz...

Mik azok a helyzetek, amelyekben mindenki megizzad? Te is biztosan fel tudsz sorolni legalább négy ilyet. Mi is. De jobb, ha ezekre inkább egyáltalán nem stresszelsz rá, és könnyen kezeled őket. Akkor a kínos izzadtságfoltok is ismeretlenek maradnak számodra.

Edzés

Nyugi, edzés közben még a Victoria's Secret modellekről is szakad a víz, és ez így természetes. Fontos, hogy miután sportoltál, azonnal zuhanyozz le, és ne várj hazáig, mert addig nagyon durván kicsípheti a bőrödet az izzadtság. Edzés előtt kend be magad természetes dezodorral, hogy ne tömítse el a bőrödet, utána pedig azonnal tisztálkodj,

Randi

Ugye, ismered azt a helyzetet, hogy tökéletes a szetted, a hajad, a sminked, csodás a randihelyszín, de te mégis hirtelen leizzadsz, és egész este rejtegeted magad, nehogy a lovag meglássa? Készülj fel előre! Amellett, hogy alaposan dezodorozol, hintőport is szórj a hónaljadba.

Főnök

Az irodában rendszeresen izgulsz valamin, mert félsz, hogy a főnök szól érte, és akár percenként lever a víz? Fejben kell kezelni! Ismételd el magadnak minden reggel legalább öt percig munkába menet, hogy jó vagy, és semmi okod az izgalomra. És ha szól? Hát akkor mi van? Légy laza!

Vizsga

Ha vizsgára készülsz, hajlamos vagy túlzásba vinni a kávéivást. Ne tedd! Ennek remegés, nagyobb fáradtság, és hirtelen izzadás az eredménye. Ha nem akarsz kínosan leizzadni a vizsgáztató előtt, inkább limitáld napi kettőre a kávéivást.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog